Επαναλειτουργία σταθερής αίθουσας αιμοληψιών του Ε.ΚΕ.Α στο Αιγάλεω με νέο ωράριο

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Επαναλειτουργία  σταθερής αίθουσας αιμοληψιών του Ε.ΚΕ.Α στο Αιγάλεω με νέο ωράριο

 

Σας ενημερώνουμε ότι η σταθερή αίθουσα αιμοληψιών Δυτικού τομέα (Θηβών 314, Αιγάλεω) του Ε.ΚΕ.Α., θα λειτουργεί ξανά για αιμοληψίες από την προσεχή Δευτέρα 17 Ιανουαρίου. Οι αιμοληψίες θα διεξάγονται επί του παρόντος από Δευτέρα έως Παρασκευή  9.00πμ-13.00μμ., ενώ το αιμοδοτικό κοινό μπορεί να προσδιορίσει ραντεβού τηλεφωνικά (για την αποφυγή συγχρωτισμού) στο 2105697986, καθημερινά 9.00πμ-20.00μμ. Παράλληλα, έχουν κινηθεί οι κατάλληλες διαδικασίες προκειμένου σύντομα να εξασφαλιστεί η διάθεση ιατρικού προσωπικού για τη διενέργεια αιμοληψιών και κατά τη διάρκεια της απογευματινής βάρδιας.

Βρισκόμαστε σε μια περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη, όπου μια σειρά παραγόντων  (τα περιοριστικά μέτρα που εφαρμόζονται για την  αντιμετώπιση της παραλλαγής Όμικρον, η μεγάλη επιβάρυνση των νοσοκομείων, η νόσηση πολλών νέων ανθρώπων που μείωσε την προσέλευσή τους στις υπηρεσίες αιμοδοσίας  κ.α.) είχαν ως επακόλουθο την εμφάνιση σοβαρών ελλείψεων στα αποθέματα αίματος.

Σε αυτή τη συγκυρία, η σταθερή αίθουσα αιμοληψιών του Ε.ΚΕ.Α. στο Αιγάλεω   επαναλειτουργεί, δίνοντας στον εθελοντή αιμοδότη την επιλογή να προσφέρει αίμα με ασφάλεια, σε ένα ευχάριστο και άνετο περιβάλλον εκτός νοσοκομείου, με την επίβλεψη εξειδικευμένων επαγγελματιών υγείας και την αυστηρή τήρηση των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας.

Η εθελοντική αιμοδοσία μπαίνει και πάλι στο πρόγραμμά σου.

 

#δώσε_αίμα

 #μοιράσου_τη_ζωή

 #μαζί

Scroll to Top