Συνεργασία Ε.ΚΕ.Α- Peristeri B.C. για την προβολή μηνυμάτων εθελοντικής αιμοδοσίας τις μέρες των Χριστουγέννων

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Συνεργασία Ε.ΚΕ.Α- Peristeri B.C. για την προβολή μηνυμάτων  εθελοντικής αιμοδοσίας τις μέρες των Χριστουγέννων

 

Με κεντρικό μήνυμα «Η εθελοντική προσφορά αίματος είναι το σπουδαιότερο δώρο ζωής, που μπορείς να προσφέρεις τις μέρες των Χριστουγέννων», το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας και η ΚΑΕ Περιστερίου (Peristeri B.C. bwin),  ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προβολή της εθελοντικής αιμοδοσίας ως της πιο ωφέλιμης και υγιούς συνήθειας, που μπορεί να υιοθετήσει κανείς μαζί με τον αθλητισμό. Ειδικά τις ημέρες των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, όπου η διάθεση είναι γιορτινή και ευχάριστη, μπορούμε αφιερώνοντας λίγο από τον χρόνο μας, να διασφαλίσουμε ότι όλοι θα περάσουμε όμορφες εορταστικές στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Η συνεργασία με το Peristeri B.C. bwin και την General Manager της ομάδας, κα Ζωή Νικολαίδου, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης της ομάδας, που έχει ως βασικό σκοπό να προσφέρει στην κοινωνία, ευαισθητοποιώντας όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο να υιοθετήσει υγιείς συνήθειες, όπως αυτή της συστηματικής προσφοράς αίματος.

Κεντρικά πρόσωπα των δράσεων, οι αθλητές και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας, που περιλαμβάνει καταξιωμένους αθλητές που έχουν τιμήσει ή τιμούν ακόμα τα χρώματα της εθνικής ομάδας και έχουν διαγράψει μια σπουδαία καριέρα με τους συλλόγους τους, αποτελώντας πρότυπα για τη νέα γενιά. Στα 4 video που αποτέλεσαν τον καρπό της συνεργασίας, συμμετείχαν ο Προπονητής της ομάδας, Βασίλης Σπανούλης, ο βοηθός προπονητή Παναγιώτης Βασιλόπουλος και οι καλαθοσφαιριστές Shakur Juiston, Δημήτρης Μωραίτης και Στέλιος Πουλιανίτης.

Επιπρόσθετα, στην έναρξη του αγώνα Peristeri B.C bwin-Promitheas Patras B.C. για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League και μεταδόθηκε τηλεοπτικά από την ΕΡΤ-3, οι αθλητές των δύο ομάδων αντάλλαξαν προωθητικό υλικό του Ε.ΚΕ.Α. με κοινωνικό μήνυμα για την εθελοντική αιμοδοσία, πρωτοβουλία για την οποία ευχαριστούμε θερμά την ΕΡΤ Α.Ε., τον ΕΣΑΚΕ καθώς και την ομάδα του Προμηθέα Πάτρας (Promitheas Patras B.C.) για τη θετική ανταπόκριση.

 

Scroll to Top