ΤΑ OPTIONS CINEMAS ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ Ε.ΚΕ.Α.

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΤΑ OPTIONS CINEMAS ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ Ε.ΚΕ.Α.

 

Η εταιρική κοινωνική ευθύνη αντανακλά τις υψηλές απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής, με στόχο την ενδυνάμωση της κοινωνίας και των πολιτών αλλά και την ενημέρωση για σημαντικά θέματα Κοινωνίας, Περιβάλλοντος και Δημόσιας Υγείας. Eιδικότερα, στο ζήτημα της προώθησης της εθελοντικής αιμοδοσίας ως ένα θεμέλιο της δημόσιας υγείας, η κάθε εταιρική πρωτοβουλία προβολής αποτελεί πολύ σημαντική πράξη υπευθυνότητας που ενημερώνει, ευαισθητοποιεί και κινητοποιεί τους πολίτες με στόχο την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής. Εξάλλου, οι εταιρείες αποτελούν και οι ίδιες κομμάτι της κοινωνίας που καλούνται να στηρίξουν.

 

Τα OPTIONS CINEMAS, μια εταιρία με κοινωνική ευαισθησία στέκεται υπεύθυνα δίπλα στην κοινωνία στηρίζοντας στην πράξη το έργο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας. Στο πλαίσιο αυτό, προχώρησε στην προβολή του τηλεοπτικού σποτ για την ενίσχυση της τακτικής εθελοντικής αιμοδοσίας «Έλα Ξανά» για 9 μέρες (6.12-15.12) σε κάθε κινηματογραφική προβολή του δικτύου αιθουσών της εταιρείας σε όλη τη χώρα. Πιο συγκεκριμένα:

  • Options Cinemas Ίλιον: 7 αίθουσες
  • Options Cinemas Γλυφάδα: 4 αίθουσες
  • Options Cinemas Θεσσαλονίκη-Πυλαία: 11 αίθουσες
  • Options Cinemas Πάτρα:8 αίθουσες

H προβολή του σποτ για την εθελοντική αιμοδοσία σε χιλιάδες θεατές, αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία, ενόψει της χαλαρής περιόδου των  γιορτών και της ξεκούρασης, όπου η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών στα σημεία αιμοδοσίας μειώνεται.

Eνα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα των Options Cinemas που υποστήριξαν απρόσκοπτα τις δράσεις του ΕΚΕΑ, συμβάλλοντας στη γνωστοποίηση προς το ευρύ κοινό της σημαντικότητας της αιμοδοσίας μέσω των 4 πολυκινηματογράφων στην Αθήνα (Ίλιον και Γλυφάδα), Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

 

 

 

Scroll to Top